FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

Je kunt reserveren door naar de contactpagina te gaan, een mailtje te sturen naar pamela@gingerandyoga.com of door me te bellen op 06 – 517 184 77.

Je mag tot 24 uur vóór jouw behandeling annuleren. Indien je dit niet doet of niet naar de afspraak komt (no show) ben ik genoodzaakt het volledige bedrag te rekenen.

Ja, dat is mogelijk vanuit de aanvullende verzekering (alternatieve geneeswijzen). Klik hier voor meer informatie over vergoeding van ayurveda door zorgverzekeraars.

Ja, zeker. Ik spreek Nederlands, Engels en Spaans. Jouw sessie kan dus plaatsvinden in de taal waar jij je het prettigst bij voelt.

Ja, je kunt voor de deur parkeren.

Behandelingen kunnen niet plaatsvinden als je koorts, een acute onsteking, open wond of griep- of verkoudheidsachtige verschijnselen hebt. In elk geval vindt er vóór jouw behandeling altijd een korte intake plaats. Indien je bepaalde gezondheidsklachten hebt en niet zeker weet of je een behandeling kan ontvangen, dan kun je het beste contact hierover opnemen alvorens een behandeling te boeken. Voor de coronaregels kun je verder naar beneden scrollen.

Na je behandeling of consult kun je middels een betaalverzoek of overboeking vanuit je online bankomgeving betalen. Online consulten kunnen ook via PayPal worden betaald.

Wanneer je een behandeling boekt ontvang je aanwijzingen wat betreft je voeding gedurende de dagen ervoor en de dag van behandeling. Je ontvangt ook tips over welke kleding te dragen. Klik hier om te aanwijzingen voor abhyanga (oliemassage) te bekijken.

Als je een bepaald doel voor ogen hebt, of een specifieke klacht hebt, dan is het raadzaam om yoga te beoefenen naar aanleiding van je unieke ayurvedische constitutie. De resultaten zijn snel merkbaar, aangezien de lessen op maat worden ontworpen naar jouw behoeften. Bijvoorbeeld, als je een blessure aan je onderrug hebt, dan passen we je voeding, leefstijl en yogales dusdanig aan dat dezde drie elementen elkaar volledig ondersteunen. Bij elke les is de aandacht volledig op jou gericht en kunnen we de beoefening op elk moment aanpassen. Op deze manier creëren we een beoefening van yoga die bij je past en die duurzaam is en blijft gedurende je hele leven.

Nee. We passen de les aan naar wat jij op dat moment nodig hebt en uiteraard aan de hand van jouw persoonlijke wensen en doelen. Dit is een hele andere aanpak dan bij groepslessen, waar je je vaak moet aanpassen aan de rest van de studenten en algemene instructies van de docent.