ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene informatie

Het gebruik van de website kent de status van gebruiker toe aan de persoon die op de website navigeert en impliceert de volledige en onvoorwaardelijke aanvaarding van elk van de voorwaarden op deze pagina op hetzelfde moment dat de gebruiker de website bezoekt. De gebruiker dient de informatie op deze pagina en op de pagina over het privacybeleid zorgvuldig te lezen, bij elk bezoek, aangezien de informatie op deze pagina’s te allen tijde kan worden gewijzigd.

Door een consult of behandeling bij Ginger & Yoga te boeken, ga ik ervanuit dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat, evenals het privacybeleid dat op deze website is gepubliceerd.

Algemene voorwaarden

De consulten, behandelingen en trajecten die door Ginger & Yoga worden aangeboden zijn complementair en vormen geen vervanging van een reguliere medische behandeling; behandelingen worden altijd aangeboden ter ondersteuning van of in combinatie met behandelingen vanuit de reguliere geneeskunde, danwel als onderhoud van de gezondheid middels begeleiding ter preventie van ziekte. Deze website en de praktijk Ginger & Yoga zijn niet bedoeld voor het verkrijgen van een medische diagnose. Raadpleeg een arts voor informatie over jouw gezondheid.

Als je een behandelplan bij Ginger & Yoga volgt en je bent onder behandeling bij een arts, dan dien je altijd de arts te informeren. Ginger & Yoga houdt altijd rekening met een eventuele medische behandeling, mits je deze informatie met Ginger & Yoga deelt. Indien nodig word je terugverwezen naar jouw behandelend arts om je huidige reguliere behandeling en compatibiliteit met de diensten van Ginger & Yoga te bespreken.

Ginger & Yoga diagnosticeert geen aandoeningen en schrijft geen medicijnen voor. Als je jouw medisch rapport aanlevert, wordt bij het opstellen van een behandelplan rekening gehouden met jouw huidige behandeling.

De behandelingen en consulten bij Ginger & Yoga worden uitgevoerd door gekwalificeerde therapeuten met een licentie binnen de complementaire zorg.

Bij koorts, griep of verkoudheid kunnen bepaalde behandelingen en massages niet uitgevoerd worden. In het geval van hoge bloeddruk, ziekte of acuut letsel is het belangrijk dat je contact met Ginger & Yoga opneemt om te evalueren of de behandeling kan plaatsvinden.

Annuleringen

Je kunt je boeking annuleren of wijzigen tot 24 uur voor de afspraak. Als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert, ben ik genoodzaakt om zonder uitzondering het volledige bedrag van de behandeling of consult in rekening te brengen. Annuleringen worden geaccepteerd via e-mail, telefoon of een eventueel reserveringsplatform, indien van toepassing. Het contracteren van een van de diensten die op deze website worden aangeboden, veronderstelt de aanvaarding van de algemene voorwaarden op deze pagina.

De tarieven, informatie, openingstijden, voorwaarden en algemene inhoud die op deze website worden gepubliceerd kunnen op elk moment worden gewijzigd, geannuleerd of verwijderd. Toegang tot en navigatie op deze website betekent dat je akkoord gaat met alle voorwaarden zoals vermeld op deze website.

Deze website is gemaakt door Pamela J. Ramnares onder de naam Ginger & Yoga, met als doel het informeren en communiceren met (potentiële) cliënten. Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om de toegang tot en het gebruik van deze website te reguleren, evenals de relatie tussen de website en haar gebruikers.

Als eigenaar van deze website kan Ginger & Yoga diensten of producten aanbieden die onderworpen zijn aan specifieke voorwaarden die de huidige voorwaarden vervangen, aanvullen en/of wijzigen, en in welk geval de gebruiker zal worden geïnformeerd.

De informatie die op deze website wordt gepubliceerd – inclusief de afbeeldingen en het logo – zijn het exclusieve eigendom van Pamela J. Ramnares. Het is dan ook ten strengste verboden om de op deze website gepubliceerde informatie te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande toestemming van de auteur.

Persoonlijke gegevens

Voor meer informatie over hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt en gebruikt verwijs ik je naar het privacybeleid op deze website.